Platform lokale uitgevers Lokaal Nieuwsnet - Spelpartners
466
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-466,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Platform lokale uitgevers Lokaal Nieuwsnet

Platform lokale uitgevers Lokaal Nieuwsnet

Lokaalnieuwsnet.nl is een compleet online redactioneel platform ontwikkeld voor lokale uitgevers. Het biedt uitgevers van lokale nieuwsmedia een portal op internet waar zowel bestaande als nieuwe nieuwssites kunnen worden ondergebracht.

 

Breed platform voor lokale nieuwsmedia

Alle uitgeverijen kunnen met Lokaal Nieuwsnet tegen minimale kosten optimaal profiteren van nieuwe ontwikkelingen op internet. De website wordt beschikbaar gemaakt voor mobiele telefoons, tablets en social media. De lokale content wordt op deze manier zo breed mogelijk aangeboden aan de lezer.

Eén systeem voor alle communicatie

Met het platform van Lokaal Nieuwsnet wordt alle communicatie in één systeem ondergebracht, met de mogelijkheid platformonafhankelijk (Mac, Windows) content te sturen naar zowel de diverse media als de DTP-afdeling. Lokaal Nieuwsnet biedt de redactie de mogelijkheid vanuit één systeem artikelen te publiceren in één of meerdere (of alle) titels en ook advertenties centraal te beheren. Spelpartner Michael was als developer verantwoordelijk voor de architectuur en de ontwikkeling van dit platform. Samen met Spelpartner Nico werd een sterke visuele identiteit ontwikkeld voor zowel de front- als de backend.

Opdrachtgever: lokaalnieuwsnet.nl

Categorie

Applicaties, Zakelijk