landelijke website Nascholingsoverzicht.nl voor medisch specialisten
455
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-455,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Website Nascholingsoverzicht

Website Nascholingsoverzicht

Onafhankelijk nascholingsoverzicht voor medische specialisten behorende tot de eerstelijnszorg in Nederland.

Nascholingsoverzicht.nl is voortgekomen uit een samenwerking tussen de LHV Huisartsenkring Rotterdam en het Fonds Achterstandswijken Rotterdam. De oorspronkelijke website richtte zich op het aanbieden van een regionaal overzicht. Nadat van buiten de omgeving Rotterdam ook interesse werd getoond, is de website doorontwikkeld en wordt inmiddels een landelijk overzicht aangeboden.

Michael heeft de website volledig herschreven en de vormgeving herzien. Nico den Dulk is verantwoordelijk voor de huisstijl. Ook de beheeromgeving is aangepast, een groter aantal instanties kan nu probleemloos zelfstandig trainingen en congressen aan het overzicht toevoegen.

Ten slotte werd een nieuwsbriefmodule ontwikkeld die medische specialisten met vaste intervallen attendeert op een geactualiseerd aanbod van relevante nascholingen in de door hen geselecteerde kringgebieden.

De website is responsive (geschikt voor verschillende mobiele apparaten) en geoptimaliseerd voor diverse zoekmachines.

Opdrachtgevers: FAW Rotterdam

Categorie

Applicaties, Zakelijk, Zorg