Cultuur app Partyvibe - Spelpartners
606
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-606,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Cultuur app Partyvibe

Cultuur app Partyvibe

Partyvibe is een uitgaansagenda-app met veel aandacht voor Surinaamse, Caribische en Indiase feesten en festivals. De app werd in eigen beheer gebouwd.

De uitgaansagenda is beschikbaar als app en website. Met de app wordt aandacht gevestigd op een breed scala aan culturele activiteiten. Gebruikers van de app kunnen eenvoudig filteren op regio, interesse en genre. Ook is het mogelijk om artiesten te volgen, notificaties te ontvangen voor nieuwe activiteiten en je aan te melden voor een gastenlijst.

De app biedt gebruikers een compleet overzicht van concerten, voorstellingen, dansfeesten, gala’s en andere evenementen aan. Het is een laagdrempelige manier voor organisatoren om het publiek van een nichemarkt te bereiken. Vanuit de beheeromgeving kunnen evenementen worden gepromoot via koppelingen met social media-kanalen.

De app en beheeromgeving werden door Michael speciaal voor dit project ontwikkeld. De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten. De website is responsive en geschikt voor alle schermformaten.

Website: Partyvibe

Categorie

Applicaties, Zakelijk