Corona noodactie: 200 gratis licenties voor Picto chat app Pictostudio Hallo - Spelpartners
1058
post-template-default,single,single-post,postid-1058,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Corona noodactie: 200 gratis licenties voor Picto chat app Pictostudio Hallo

Corona noodactie: 200 gratis licenties voor Picto chat app Pictostudio Hallo

Kinderen met een beperking mogen door de corona-maatregelen vaak niet naar dagbesteding. Ze missen daardoor niet alleen hun dagbesteding maar ook het contact met hun vriendjes en verzorgers. Ook contact met opa en oma is fysiek onmogelijk omdat die tot de risicogroep behoren.

Dankzij een donatie van Het Gehandicapte Kind mogen we 200 kinderen met een beperking en hun gezin een jaar lang gratis laten chatten met Pictostudio Hallo. Deze bijzondere actie is speciaal bedoeld om kinderen met een beperking te helpen die het nu extra moeilijk hebben door alle corona-maatregelen.

Met Pictostudio Hallo kan je kind een jaar lang appen met vertrouwde Visitaal-pictogrammen met familie, vrienden en begeleiders.
De enige voorwaarden voor deze actie zijn dat je kind jonger is dan 18 jaar en een beperking heeft.

Pictostudio Hallo is een gebruiksvriendelijke chat-app voor mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt alleen chatten met mensen die zelf hebt uitgenodigd, dus het chatten is veilig voor iedereen.

Je kunt Pictostudio Hallo gebruiken op Android telefoons en tablets en op iPhones en iPads. Je hebt geen SIM-kaart nodig als je een WIFI-verbinding hebt. 

Heeft jouw kind of cliënt met een beperking het extra moeilijk door de corona-maatregelen? Bijvoorbeeld omdat het contact met familie en vrienden is weggevallen? Of omdat er geen of minder dagbesteding is? 

Kijk dan op de website van Pictostudio Hallo of je in aanmerking komt voor een gratis licentie.

Lees hier wat gebruikers van Hallo zeggen over deze laagdrempelige chat app.

Partners

Logo Het Gehandicapte Kind

Het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) is het goede doel voor kinderen met een handicap. Ruim 100.000 kinderen in ons land hebben een handicap. Zij zitten bijvoorbeeld in een rolstoel, zijn blind of hebben een verstandelijke beperking. Maar dat is vaak niet het ergst. Hun grootste probleem is dat ze geen vriendjes hebben. Het Gehandicapte Kind helpt om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Het doel: Geen kind zonder vriendjes! 

Logo Middin

Pictostudio Hallo is ontwikkeld door Spelpartners in samenwerking met Middin en Visitaal. Zowel Visitaal als Middin hadden plannen voor een veilige chat app met picto’s. Samen met cliënten en professionals van Middinis Hallo tot stand gekomen.

Geen reacties

Helaas, het is niet mogelijk op dit bericht te reageren.