Zorg - Spelpartners
36
page-template-default,page,page-id-36,page-child,parent-pageid-313,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Zorg

Specialisten in zorgcommunicatie

Bij Spelpartners weten we hoe je doelgroepen in de zorg bereikt en de aandacht vasthoudt. We ontwikkelen trainingsspellen en bijzondere communicatiematerialen voor bijzondere doelgroepen in de zorg. Samen met opdrachtgevers en partners uit met name de VG- en jeugdzorg ontwikkelen we communicatie-toolkits, apps en spellen voor maatschappelijke thema’s.

Juist bij lastige onderwerpen is het belangrijk om het juiste medium te kiezen en te weten hoe je ervoor zorgt dat de informatie overkomt en leidt tot het gewenste resultaat. Soms is een infographic de oplossing, een andere keer kan het een trainingsspel, game of app zijn. Hoe dan ook, we denken mee vanuit de behoefte van de eindgebruiker en beginnen altijd met het in kaart brengen van de doelgroep.

Ondersteunde communicatie

Spelpartners heeft veel ervaring met ondersteunde communicatie-materialen voor bijzondere doelgroepen zoals verstandelijk gehandicapten, jongeren met een licht verstandelijke beperking en mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS).

We verzorgen indien gewenst het gehele traject, van concept en ontwerp tot productie en zijn inmiddels ook als uitgever van spellen actief. Via de website Spelpartnershop.nl worden eigen producten en producten die samen met partners ontwikkeld zijn verkocht aan professionals en particulieren.