Kroko Loko uitgegeven in Italië - Spelpartners
1375
post-template-default,single,single-post,postid-1375,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kroko Loko uitgegeven in Italië

Kroko Loko uitgegeven in Italië

Ons populairste spel Kroko Loko is al bijna 20 jaar een bestseller in Nederland. Generaties kinderen zijn opgegroeid met dit grappige én leerzame memory-spel waarin je jouw hongerige krokodil moet laten groeien door zoveel mogelijk te laten eten.

Ouders en kinderen, maar ook logopedisten en leerkrachten spelen krijgen er geen genoeg van! Sinds september 2023 kunnen voor het eerst ook Italiaanse bambini spelen met deze eigenwijze en hongerige krokodil want Kroko Loko wordt in Italië uitgegeven door de ambiteuze uitgeverij Creativamente.

Spelpartners is blij met Creativeamente als uitgever van Kroko Loko. Het spel past goed in hun fonds van kwalitatief hoogstaande en educatief verantwoorde spellen.
We hopen dat veel Italiaanse kinderen ontdekken hoe leuk het is om de langste krokodil bij elkaar te spelen!

Lees hier meer over de Italiaanse versie van Kroko Loko bij uitgever Creativamente.

Geen reacties

Helaas, het is niet mogelijk op dit bericht te reageren.