Spelpartner Nico in Podcast over spellen ontwikkelen - Spelpartners
1362
post-template-default,single,single-post,postid-1362,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Spelpartner Nico in Podcast over spellen ontwikkelen

Spelpartner Nico in Podcast over spellen ontwikkelen

Spelpartners Nico ontwikkelde samen met zijn zus Sung Min den Dulk-Te Hennepe het Denk-Voel-Doe-spel, een spel met 85 coachingkaarten vol speelse werkvormen en prikkelende vragen over leven, werken en liefhebben. 
Toen hij door Adiona, beroepsorganisatie voor kinder-, jongeren- en gezinscoaches, werd gevraagd om in hun podcast meer te vertellen over het ontwikkelen van een eigen spel stelde hij voor om dat samen met zijn Sung Min te doen, die als coach en therapeut al jaren een bloeiende praktijk heeft. Het werd een geanimeerd gesprek met presentator Janneke de Kler, met veel inhoudelijke én praktische informatie over het ontwikkelen van een eigen spel. Niet alleen interessant voor coaches en therapeuten, maar voor iedereen die wel eens speelt met het idee om een eigen spel te ontwikkelen.

Geen reacties

Helaas, het is niet mogelijk op dit bericht te reageren.