Management game De Reality Code - Spelpartners
406
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-406,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Management game De Reality Code

Management game De Reality Code

Een spannende zoektocht naar de kern van uw organisatie

De Reality Code is een serious game die inzoomt op de kracht en passie van de mensen binnen uw organisatie. Gedurende deze realitygame voeren geselecteerde teams opdrachten uit die worden vastgelegd door een cameraploeg. De spannende strijd wordt gemonteerd en online gedeeld met de gehele organisatie. Alle collega’s kijken, praten en stemmen mee via onze webomgeving. Als opdrachtgever ziet u direct welk team het beste scoort op basis van de vooraf gestelde doelen. De eindscore wordt gepresenteerd tijdens de finale. De verzamelde data kan ingezet worden voor analyse en training om de behaalde resultaten te borgen.

De Realitycode is een unieke combinatie van een trainingsspel, een reality show en een management-tool. Het combineert de spanning van een realityprogramma met de doelen en resultaten van een bedrijfsbrede training.

De eerste editie van de Reality Code is ontwikkeld samen met en met veel succes gespeeld bij zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid. De games en opdrachten kunnen ingezet worden binnen verschillende trajecten en zijn geheel aan te passen aan uw wensen:

  • Als kick-off bij de implementatie van nieuwe werkprocessen
  • Om samen in gesprek te gaan over nieuwe kernwaarden
  • Als ondersteuning van een veranderingstraject of fusie

Meer weten? Mail voor meer informatie of bel 020-419 49 02.

 

 

Categorie

Serious games, Trainingsspel, Zakelijk