Bespreek signalen van kindermishandeling met kaartspel Signalenwijzer
791
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-791,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

SignalenWijzer trainingsspel kindermishandeling

  • signalenwijzer spel signalen kindermishandeling
  • signalenwijzer spel signaleren kindermishandeling
  • signalenwijzer casuskaart kindermishandeling
  • signalenwijzer trainingsspel kindermishandeling
  • signalenwijzer spel signalen kindermishandeling
  • signaalkaart signalenwijzer spel kindermishandeling

SignalenWijzer trainingsspel kindermishandeling

De Signalenwijzer is een laagdrempelig trainingsspel om samen met je team in gesprek te gaan over het signaleren en herkennen van kindermishandeling en te oefenen met casussen en signalen.

De Signalenwijzer is een trainingsspel om gedragingen en signalen van en rondom een kind met elkaar te delen. Het spel is ontwikkeld is op basis van de trainingen van StichtingPraat waarin de geschiedenissen van ervaringsdeskundigen van kindermishandeling centraal staan.

De Signalenwijzer is ontwikkeld voor professionals die veel met kinderen werken, zoals leerkrachten die het lastig vinden om vermoedens van kindermishandeling te bespreken met ouders en collega’s. De Signalenwijzer wordt ook vaak ingezet door Teammanagers die hun team willen trainen in het herkennen en bespreken van vermoedens van kindermishandeling.

De Signalenwijzer wordt inmiddels breed ingezet bij kinderdagverblijven, scholen, sociale wijkteams maar ook door sportverenigingen waar vrijwilligers met kinderen werken.

De Signalenwijzer is te koop in onze webshop.

Stichting Praat

Categorie

Eigen spel, Jeugdzorg